Mlha
Padajici slzy
studnu zalu nevysusi,
proudis horkou krvi
prostupujes moji dusi.
A tve jmeno vecnou laskou
do srdce se pise,
jeste jednou nashledanou
a pak uz nikdy vice.
Snad mozna, vzpomenes si
na par polibku v objeti,
nez tva ruka z moji dlane
nadosmrti odleti.
Komentáře (0)