LeTaDLo
plné letadlo nad oblaky
lidé sedí, vůbec netuší
co za chvíli bude jasné
každému se srdce rozbuší
až poslední motor zhasne
panika v letadle nastala
ty si jen v klidu seděla
v obětí jsme se drželi
a konec jsme už čekali
Komentáře (1)
Komentujících (1)