Anotace: -
Moje mamka byla moc, moc hodná a právě proto je pro mě nepochopitelné proč se táta choval, tak jak se choval.Mamka napsal dopis na rozloučenou, mě, sestře a jednu holou větu tátovi, ale v celku hezkou.
Věta- ...... .Odpusť mi, že Ti udělám bolest,Ale mé poslední přání je-nemysli na to.Dobojovala jsem.....
Ten dopis, tato věta mě velice pomohl a já mamku naprosto pochopil a vůbec jsem jí to neměl nikdy ani trošku za zlé.Tak to přesně napsala i s velkým Ti :-), byla bezva v češtině a za mlada prý psala pěkné básně:-).No, já v té češtině mám co dohánět:-( :-)
10.11.2011 17:03:36 | Jeněcovevzduchukrásného
To mne moc mrzí..nejspíš věděla co má...co chce..i co dává v sásku..tebe ,je a v boha lásku
odpuštění přijde samo,nelze se k němu nutit.
10.11.2011 12:57:01 | Liška76
Moje zlatá mamka si vzala život a on se na tom Hodně podepsal.To se pak hůře odpouští:-( i když chceš.
09.11.2011 19:40:54 | Jeněcovevzduchukrásného
Zlatíčko nikdo není dokonalý můj taťka též nebyl ani dokud byl zdráv..ale nic na tom nezmění fakt,že v srdcích nám zůstanou napořád..jsme lidé a dík že umíme odpouštět a vzpomínat.Myslém na tebe pac
09.11.2011 12:51:41 | Liška76