Blbinky od Psavce
Anotace: Blbinky na zasmání.
Úchylák
Kalhotky maličké,
zloděje svádí,
zlíbal je celičké,
něžně je hladí.
Rychle pak zaloví,
pinďoura tasí,
tak kluci jaloví,
chutě si hasí.
Poprask v přírodě
Smilnil zajíc se slepicí,
myslel, že má pod čepicí,
alimenty budeš platit,
kdepak zajdo, hned se ztratit.
Chytila tě lesní stráž,
tohle pěkně odpykáš
za to, že jsi prýznil rasu,
teď ti navrhují basu.
Přečteno 386x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Maryje..., Javavia, Jeněcovevzduchukrásného, modrá..., Holis, labuť, WAYWARD, s.e.n
Komentáře (7)
Komentujících (7)