Drobné výhrady. VÝHRU UŽ NADOSAH MÁŠ. a posl. řádek
bych taky předělal. Jinak to jde, ačkoliv ABBA nazpívala
něco podobného - The winner takes it all - vítěz bere vše.
14.01.2007 12:38:00 | jehlaspichlas
Já napsal taky jednu s tímhle tématem... Dávám 100, protože v těchle básních nejde zase tak moc o ty verše, ale o tu myšlenku!
01.01.2007 22:19:00 | Sigurd II.
Námět pěkný...basnicka saa o sobe ne moc dokonala,ale davam 100% protože ani já neumím moc dobře psát...
Jo a děkujííí za hodnocení...Páčko, La Fendy
21.12.2006 19:17:00 | Marketuli
asi hodně zaměřené na vlastní zkušenost, že jo? nemůžu říct, že by mě to obzvlášt zasáhlo, promin, ale nápad fajn, jednou to možná dokážeš líp zaobalit do veršů ;)
17.12.2006 19:56:00 | *L.I.T.H.I.U.M*