Anotace: Krátké sedmiverší, kdy je délka (doufám) vykompenzována svíravostí obsahu, nad kterým je potřeba se více zamyslet
Ahoj. Tvá báseň není zas až tolik složitá na pochopení. Myslím, že je ze života pěkně vystižená...
01.09.2007 17:40:00 | Kačaběnka
No, oki, pustím si Nirvanu, když ty si pustíš Muse ;) To je zase pro mě muzika.
28.12.2006 12:37:00 | *L.I.T.H.I.U.M*
heh, tak to jo. No, tak si Nirvu pusť, jestli máš tak ráda hudbu, tak tohle je Hudba ,-)
28.12.2006 10:19:00 | EsmE
No, já znám a zároveň neznám někoho, kdo by za to stál ;)
Jinak Nirvanu neposlouchám, ale písničku Lithium znám, jen ne od Nirvany, ale od Evanescence :)
18.12.2006 10:12:00 | *L.I.T.H.I.U.M*
neznám /je to smutný/ někoho, kdo by za tu oběť stál, to je na tom asi nejhorší!
Jinak: z toho krátkého popisku své osobnosti jsem nezjistila, jestli posloucháš Nirvanu, tak se chci zeptat zda znáš písničku Lithium...?
17.12.2006 20:55:00 | EsmE