Drogy
Budiž oslaván Bůh, vytvořiv drogy,
Slabým hlavu obelstí
Silným křoví proklestí
Bude hodně objetí?
Nevím, nestojí to za kletí
Dvě bytosti spojené do jedné
Jsou jako kůže
Z jedné strany hebké, z druhé drsné
Žíly rozškrábané, plíce vykouřené
Závazky nemíti,
Krompáčem zabiti.
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (0)