...
V čiré průzračnosti
bublin čerstvě napuštěné vody
mihotavý osud
v křišťálové kouli
na obálce bez adresy...
Vybírám vždy rozinky
z předvánoční štoly
Nepřišlo mi dosud
jak rozpolcenost bolí
v nitru duše kdesi...
Míchám duhu koloritu
z vypuštěných citů
a na střelce kompasu
točí se mi svět...
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Liška76, hloubavá, labuť, Lucijena
Komentáře (3)
Komentujících (3)