Nazýváš mě nevděčnicí,když ti mizím za lesemavšak radši rozsviť svíci,ať pak trefím zpátky sem... Za úplňku kůži měníms vlky vyji na měsíc,co se děje sama nevíma ty? Nevíš vůbec nic... Drápy vlčí rány sejído kůže Vás smrtelníků,smrt mi všichni kolem přejíty si radši připrav dýku... Ještě nevíš, drahý muži,že máš ženu vlkodlakem,nikdy nechoď k blízké strži,spíš bys přežil srážku s vlakem...