Jseš..
(trochu mi hrabalo při angličtině, napsaná z nudy a taky podle toho vypadá :D)
Jseš deštníkem v silném dešti
Ferdou ve velkém mraveništi.
..voňavým jablkem v míse,
novinkou po dnešním klišé.
..křížem na vrcholku hory,
na břehu těžkými vory.
..do kytary šestá struna,
v řádech za jednou je druhá.
..ve stromě tekoucí míza,
jsi muž, co ženě cit vyzná.
..voudou v oáze,
květinou ve váze.
Odrazem jsi v zrcadle,
myšlenkou, co napadne.
..snem, který mi nedá spát,
šifrou, kterou bych chtěla znát.
Jsi náplní do propisky,
na místě činu otisky.
Jsi prohlubní v mém polštáři,
sluncem, co skrz mraky zazáří.
Jsi má můza prokletá,
v rádiu zaseklá kazeta.
Jsi čokoládou v lentilce,
paralen lačného opilce.
Jsi mým písmem na řádky,
drahými vzácnými památky.
.. pokladem, co v zemi dřímá,
a mým teplem, když je zima.
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Back to Blackness
Komentáře (4)
Komentujících (3)