Anotace: -
Kdysi jsem v Praze studoval, přičemž trvalé bydliště jsem měl jinde, a prožíval jsem to dost podobně. Navíc nás na koleji žraly štěnice. Dnes v Praze už drahný čas bydlím a moc se mi tu líbí. Kultura, antikvariáty, velký výběr lidí, mezi nimiž se občas dá najít spřízněná duše, a vůbec.
16.03.2015 19:33:00 | Adramelech
Měla jsem to stejně a pak zase prchla spět do své rodné ulity...a už jí nikdy neopustím...
A jinak, skutečně se to časem zlepší :)
21.11.2011 10:01:54 | Lockedlady