Once Upon A Time In AmeriKa
Anotace: Based On A True Story.
To jsme se poprvé dotýkali našich duší.
Pomalu jsme se svlékali z kůží a odhazovali masky.
Až na dřeň kostí, do morků ...
Byli jsme tam sami, ve zvukotěsné bublině, časoprostor se zhroutil
sám do sebe.
Brzy byla tma a Měsíční diskokoule se se všemi svými blyštivými
světélky roztočila do noci.
A taky jsme běhali v dešti, skoro až do rána.
Dívali jsme se průhledama průhlednýma kapkama jak se v tý tmě roztáčejí duhy.
Byl to jen slabý odvar toho, co mělo přijít.
Taková malá chemická předzvěst toho opravdového a čistého.
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: Lockedlady
Komentáře (0)