Znavená životem
Anotace: a smysluplná jako krabice na boty
všechno co dělám
nedává mi smysl
celý můj život
toť holý nesmysl
znavená
však ještě nechce se mi jít spát
smutná
tak, že vám se to nemůže ani zdát
nekonečné noci
sny co stále mě trápí
nic co může mi pomoci
rány co se zase vrátí
již netančím na zmrzlém rybníku
smutkem promrzlá jsem na kost
necítím tlukot ve svém hrudníku
já, co života mám dost
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)