Jsem tvůj opar
Přemýšlej o ní jako o nikom.
Šeptá Ti o lásce.
Ty neposloucháš, ona tě dostane.
Ona tě chce.
Možná mluví o včerejší noci.
Ty vzpomínáš si snad?
Vypadáš spíše, jakože máš hlad,
a s chutí hledáš jinou...
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)