O (MÉM) ALKOHOLISMU
Došlo pivo rum to jistí
Překrásně si hlavu čistím
Zítra to zas bude dřina
Navštíví mě kocovina
Sám nad sebou ruce myju
Taky cítím trochu vinu
Zítřek ten si protrpím
Znám to proto dobře vím
Přijde zase chuť na pití
Někdy prostě není zbytí
Přečteno 377x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza, Lockedlady
Komentáře (2)
Komentujících (2)