Osudová /tadadadá-tadadadá/
nemám chuť
popíjet
barevný hořkosti
který jdouc
ze tvých rtů
pálí až
na kosti
sadíš mě
do řádků
zalíváš spoře
úsměvy ob stránku
úšklebků
moře
cucháš mi
vlasy
a za krkem mrazíš
pocitem
sladkým
mi trn
v patu vrazíš
co ještě, živote?
copak mi dáš?
detaily
minuty
masky mé znáš
koveš mne z oceli
za to ti dík
rány se zacelí
-
zbytek je zvyk.
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: qpal, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)