až jednou zjistíš
žes ztracen na své cestě
až jednou se vmísíš
mezi dav ve velkoměstě
a uvidíš světlo všude kolem
a najednou chceš jíti polem
tak seber se běž a utíkej
nad tím co bylo nevzlykej
když cítíš
že to není ono
a pak chytíš
nový dech
když křičíš
jen ó má Madono
sám příčíš
se v dnech
když všechno tě zde dusí
i tvůj odraz se ti hnusí
vem na ramena své nohy
a snad mě jednou doběhneš
Zvládneš to člověče jen pokud cheš..odho´d své břímě a´t prohlédneš..líbí se mi..
10.11.2011 08:03:06 | Liška76
až na své cestě budeš sám
koukni se kolem, najdi chrám,
tam potkáš lidi pokorné
pomohou nésti břímě tvé...
vykouzlí úsměv na tvé tváři,
jiskřičky najdou v očích tvých,
tvé putování ať se daří,
doběhneš lásku, štěstí, smích ...
10.11.2011 06:31:04 | nejsembásník