ŘEKNI ODPOVÍM
***
Piha je tečkou dokonalosti a
na tvé tváří jen hordou úryvkovitých myšlenek na léto
bez tropických štípanců cécéček v hejnu rodících se malárií
a roztodivných květů plazících se lílií se stvolem apokalyptických příběhů
vztyčeného ukazováčku do oblasti srdceryvných ržání
kobylek sarančat požírajících vlastní druh nejlépe zaživa ránem
čístící se dentální nití provlečenou do ucha vyposlechnutého dogmatu
pokrytecky třídící hrách od otrub vlastního semene
do stoupy a tlouky sypající tříšť kolemjdoucím v nůše bez duše
zbytečně ohnutých zad harlekýnů tesajících klínové písmo do vyplazených jazyků
chameleónů čpících na větvích rozeklaných soutěsek na pobřeží
soutoku dvou slov … Agapanthus praecox
***
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, hloubavá, jvacl, Radek.oslov.Šafárik, Kars, páááááááá, labuť, fuu
Komentáře (5)
Komentujících (4)