Slunce...kdo ho nemá rád?
Slunce se schovalo za šedé mraky,teplo nám zmizelo ty lásko taky.Zítra však vrátíš se s nohou bosou,náramek z trávy zdobený rosou.
Sluníčko zasvítí do tvých vlasů,ten dobrý déšť smyl z kvítí,klasů prach a únavu té těžké doby,pole zas vlčí mák karmínem zdobí.
Já prostý tulák jako král ležím ve zlatě obilí svou svobodu střežím.
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: hybridka22, Jeněcovevzduchukrásného, modrá..., labuť, WAYWARD, Špáďa
Komentáře (5)
Komentujících (5)