Naděje umírá po sedmý

Naděje umírá po sedmý

V dlaních, slzách, spánky bezesné

vlažně a vážně se klaním já k zemi
teď paním a pánům čelist klesne
jak spatří mě, jak stýská se mi...

po ladných krocích v moři pěny
té sladké vůni a bystré kráse
po hořkých chvílích v horské mase
kdy tělo drhne o kameny

po lukách z jara světlý květ
krtci, srnci, dudci, kuny
po nočním horkém vánku z luny
kdy šeptal jsem, že tys můj svět

z volna lezu na kobylku
smyslu žití, bytí, existence
vždyť láska chvilku tahá pilku
kdo hrubě tančí, pak píská tence
Autor Mladý pán P., 10.11.2011
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: Liška76, J sh' T r' k, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dost pozdni reakce, uuups...Diky za podporu i za pozvani :-)

08.04.2012 09:27:28 | Mladý pán P.

líbí

nejde mi ti napsat vzkaz - tak ti pisu pres koment - zvu te na libres.cz

09.12.2011 22:00:51 | Romana Šamanka Ladyloba

líbí

Naděje neumírá..to je pověra..hezky napsané.

10.11.2011 10:24:48 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel