NEPTUNOVY LISTY
Měsíc chladné světlo vrhá
na bělostný list papíru
Ruka díry do tmy trhá
v prázdném srdci vesmíru
Obavy o tichu věčném
má slova berou útokem
Rozbouřeným nekonečnem
jest ostrov můj obehnán jen
Láhev rumu dohasíná
Kapky už v ní nezbylo
Mne samého mi připomíná
Duši mou moře pohřbilo
V její hrdlo vkládám psaní
Vlnám touhy odevzdám
O pomoc své zavolání
O záchranu prosbu vám
Na hladině se vzkazy tříští
jako modlitby bezcenné
Nebe řve a hvězdy piští
Obzor mlčí nesměle
K vlnám se teď můj sluch stáčí
řeč moře už dobře znám
odpověď po vlnách kráčí
,,Promiň, brachu, jsi v tom sám"
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Ollie
Komentáře (1)
Komentujících (1)