Hedvábná stezka
Identifikován budu za sto let
dovím se kdo jsem
ztotožněn s Proximou v stavu se koulet
nahém a bosém
chci a pak svítit s ní tak jak se patří
na hvězdy jasné
v zrcadle mě sama v sobě nespatří
dokud nezhasne
nad ránem v modři snů odcházejících
její zář slábne
zůstanu sám s tíží plazmatu v plicích
stezky hedvábné
nebesy hvězdný prach slepuje oči
veskrze rudé
s dnem hedvábí snů se s nima neloučí
vidí jej všude
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, Kars, jiřička, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)