Pocitová..dnešní
Tonoucí v hořích bolestech v mořích
ke dnu se vrací v bouřkových mracích
ničí mne zloba kamenná doba
bolesti okolí cítím opět se vrací
postrádám volnost jako ti ptáci
snový svět kácím jak padlí jaci
v prachu cest se válím v křeči života
vše mé tělo drtí nicota smrti
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, strašidýlko-střapatý, Petbab, kavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)