Srandovní básňo-povídka
Návštívil jsem Ostravu, flákli mě tam přes hlavu,
Návštívil jsem Hamburg, spadla na mně ryba velká jako los a už mám toho dost,
tedy jel jsem do Říma vytáhli na mně s kněžíma já zděsil jsem se a utíkal
Když jsme došel na letiště odlétl jsem do Afriky že chci vidět jejich klokany jestli prdí jako my,
pak jsem jel proplout s ena lodi po nylu když tu dostal jsem novinu ,,za vámi je krokodýl"
tak vzal jsem pádla na ramena a odjel jsem zpět do prahy kde nasadily mi parohy,
již s vámi loučím se jdou po mně lesní vlčice.
PŘÍSNÝ ZÁKAZ KOPÍROVÁNÍ BEZ DOVOLENÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Rezkaaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)