Slova padají na tvůj práh
Slova má padají na tvůj práh
jsou tak křehká do tebe ušitá
jen zbude z plamenu strach
s tím ale ďábel počítá
poslední sklenice dopitá
VŠECHNO ZNOVU KONČÍ
VŠECHNO ZNOVU ZAČÍNÁ
andělé v tobě pláči
že zůstala jediná
Poslední Vteřina
POSLEDNÍ JEDINÁ
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl
Komentáře (1)
Komentujících (1)