Na dně očí
ke mně skočí
přízrak z Tvých krás
Obejmutí se mnou chvěje
tepny v těle rozehřeje
Pohlazení jemných řas
Tajemství růžových rtů
jak nejsladší z dezertů
mrazivě pálí mě v tmách
Dotek hřeje jak ledovec
Já ač nevyzpytatelný lovec
ztrácím se v Tvých hrách