Krásně mlčí /KDYŽ/
Když přijde ráno,tak je v tom naděje
láska mlčí,a peci jen ukrajuje
poslední kapky z nového zrození
kdo do naděje vstupuje
krásně mlčí bez váhání
když přijde noc,to slunci vzdaluje
v tobě klíčí,a mně zrazuje
někdy nás ale odmění
zase ale kraluje
krásně mlčí bez Váhání.
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76, jvacl
Komentáře (1)
Komentujících (1)