Zžírání
Žárlivost je nejhorší důvod k umírání,
duše potrápená bloudí bezmyšlenkovitě
a ve sprše
zborcená na podlaze vydrží zírat hodinu
do jednoho bodu.
Jestli ten nahoře existuje,
děkuji , že mi dal tebe
a zároveň proklínám,
že seslal na mne utrpení.
Protože větší bolesti na světě není
Kdo ví, jestli jsi živý , když neozveš se týdny.
Když nepíšeš mi jen tak abys věděl jak mi je
a já blázen čekám kdy zpráva od tebe přijde.
No, a ta hloupá holka zas bolest svou skryje
za šťastný úsměv.
Kam zmizel ten cit?
Kam jsi ho dal?
Schoval?
Do kapes nebo na horší časy
až další duši
strčíš si do hrníčku a zavřeš pokličkou?
Tak mne prosím vynech.
Než abych žila v utrpení,
raději čistým svědomím
a klidem v duši
budu spát pod
hromadou černých růží.
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Back to Blackness
Komentáře (4)
Komentujících (3)