O mrtvých snech
Jeden sen. Druhý sen. Třetí sen.
(pardon, dál se mi nechce počítat)
Padají k zemi, protože už nemají sílu odolávat větru.
Blednou a mizí v cizích světech.
Jako my. Líní sběratelé vrásek.
Sny mám toulavé a všem dochází síly.
Kam vítr tam plášť,
přesto jeden po druhém vrací se domů...
K matce zemi. Jako podzimní listí.
Však je podzim.
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, klaris.mertlice, Princezna.Smutněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)