Pro zábavu
Jen tak proplujeme nebeskou
Hladinou v rytmu příslibů
Skrytých za sklopenýma očima,
Cudně, plaše.
Zábava teprve začíná.
Podpatky vyťukávají rytmus
Do zamrzlých srdcí přítomných
Sebeklamů.
Zmrzlou krev si vezměte domů,
Na památku.
Manželky jistě ocení pár námi
Darovaných suvenýrů.
Rukavičky klouzající z loktů
Něžně hledají mléčnou dráhu,
Která by měla vést do údajných
Duší přítomných pánů.
Ale jejich ega neslyší,
Když jim méně něžně opakuju
„Sundej klobouk, ignorante,
Máš před sebou dámu!“
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Jahudkka
Komentáře (2)
Komentujících (2)