Anotace: -
_ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _
_ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _
ANOTACE: hříčka - na začátku byla zamlžená
_ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _
_ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _ . _
zamlženou ženou
ženou se mraky
najednou je zataženo
___
vítr přivál - vítr odvál
život už je taký
někdy se v modru rozplynou
někdy se změní v kapky
___
sluneční louče
jsou tady pořád
však líp je jich vidět
když nejsou mraky
jsem z toho vedle jako ta jedle říkám ti hnedle seď pěkně v sedle a jeď a jeď a nejlíp teď...
13.11.2011 18:37:05 | shakespeares
Zdravím! Víš co Ti řeknu? Jednou ses omlouvala za nějaké češtinské prohřešky - i v tomto dílku nějaké jsou, ale já myslím, že to není vůbec na škodu, spíš naopak, je to plastičtější takový jako, bych řekl. Musím se opičit po příspěvku nad tímto: opravdivá nádhera, St
;-)
12.11.2011 17:44:57 |
moc pěkná...
ráno mlha v poledne slunce a chladný večer
kdo by nad podzimem brečel....
12.11.2011 08:07:39 | Maryje...