Nepřímá úměra špačků
Hrdě zašlapané špačky cigaret
ve tvaru magických jedniček
už dodoutnaly .
Kouzla se dějí všude,
a ze smrdutých špačků
se stali ptáci, kteří
usedali na vysoké stožáry.
Zpívali žalmy
na vše zapálené.
Když je uhodila
zbloudilá kulka,
přestali být špačky...
Stali se obětí rány,
nikdo je nelitoval,
ovšem kuřáci litovali,
že šli tak rychle k zemi...
...a ceny cigaret šly závratně nahoru...
protože někdy závisí
na nepřímé úměře,
aniž to někdo řekne přímo
do dýmajících očí skeptiků
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Danga, fialová
Komentáře (1)
Komentujících (1)