Jak chytnout ...rybu,blechu,rýmu..nebo lepší náladu
Netopýr mi vlasec cuchá
komár zpívá do ucha
a s ním duet ropucha..je to tedy pěkná mrcha..ehm
tedy potvora,rejsek návnadu tu čuchá
teď zkouší to odzhora.
Ruce mrznou,mlha se trhá..rybník má barvu čerstvého pstruha.
Právě mi ježek žížalu sněd..tak hele kámo to bylo naposled..
tu blechu nechci vem si ji zpět.
Blešku mi nechal s dupáním zdrhá..
sak sice prázný však pro duši vzpruha..u vody prostě ráda čas mrhám!
Přečteno 487x
Tipy 11
Poslední tipující: Maryje..., hybridka22, Jeněcovevzduchukrásného, Radek.oslov.Šafárik, labuť, V.N.Losinský, kavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)