Mám za sebou spoustu dní
Mám za sebou spoustu dní
a každej moh bejt poslední
já vím
Mám v letokruzích vepsaný
všechny léta minulý
svoje, i ty tvý
Vím, dávno dobře vím
slzy utopí i oči bezedný
hořkost má příchuť starejch vín
ze svahů cizích vin
Nahý jsou stejný, svlečený,
švorc a hlavy sklopený
jména bez ceny
bezcenný
Mám za sebou spoustu dní
a každejch moh bejt poslední
já vím
Mám pozůstalost bílejch míst
po zaprášenejch legiích
hledám stopy lví
Vím, dávno dobře vím
kolik proher dá jedno vítězství
andělé šípem prostřelí
srdce těm, co jim prostřeli
každýmu tady, jeden zvon
velkej nebeskej metronom
měří časy na potom
A potom….
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Martin Škréta, Liška76, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)