Ach podzime..
Ach podzime-proč tak rychle utíkáš,já za oknem tu stojím a sleduji jak měníš stromy.
Podzime-ten studený vítr něžně hladí tvé malované obrazy padajících listů.
Ach podzime-ty co venčíš psy a taháš ven rodiče s dětmi,
ach ty studený sychravý podzime-počkej chvilku-neodcházej mi..
Ach podzime-řekni ptákům ať nebojí se zimy,
ach podzime-pomož mi vymyslet pro tebe krásné rýmy.
Ach můj podzime-já namalovat bych tě chtěla-kreslit neumím,ale nápady bych měla.
Ach nádherný podzime-prosím tě podruhé-počkej a neodcházej..
Stromy už ztrácejí své kabáty a já tu stojím za oknem-sama a přemýšlím,proč ty dny tak rychle utíkají....
Zůstaň tu se mnou- PODZIME..
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Liška76, Maryje..., Radek.oslov.Šafárik, BARBYE, kavec
Komentáře (3)
Komentujících (3)