Nerad ruším.....
Nerad ruším ze Spaní
sny nahánějí křídla Milování
postrádám všechny slova Mlčení
vždyť nejhorší je Loučení
Rád tě chráním něhou Dlaní
potoky slz a krásné tání
mlčící jak nevyslovené Přání
příštích krásných setkávání
Snad pochopím i tvá Hledání
v tichu věčnosti se Brání
už víš kdo tě Chrání
z té naděje poznávání
Rád,vím co je mít rád když Přání
splácíme smutku velkou Daní
písně ze slov v rozednění
NERAD RUŠÍM ZE SPANÍ.
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
Komentáře (2)
Komentujících (2)