Alone
V celém tom velkém úžasném světě,
kde smysl života jest v jediné větě,
v celém tom svém dokonalém bytí
tam slunce už asi ani nesvítí
a člověk si přijde zase tak sám.
Kamarádů spoustu a přátele žádné,
zas slyšíš ta slova, významy prázdné,
zírat do stropu a sedět na pr**li,
kdybychom už tenkrát tohleto věděli,
nepřišel by si člověk zase tak sám.
Kdybys už tenkrát tušil pravdu
nečekal by jsi na jejich "opravdu",
neseděl tu bez světla... bez dechu
kapičky děště bubnují do plechu
a ten déšť je tu už jenom... sám.
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Redingar, Wor, Liška76, Jeněcovevzduchukrásného, David Janovský
Komentáře (1)
Komentujících (1)