Zúfalé činy

Zúfalé činy

Anotace: -

vyziabnuté prsty

sa dotýkajú neba

a slnko sa smeje
popod fúz
nad problémami ľudstva,
osudy hodené
do sudu dažďovej vody
odparí do výšin

vyziabnutá myseľ
mladého starca
opiera rebrík
o oblaky
a vtáky
mu ho zhadzujú späť

márne sú tvoje činy človeče
konané sebecky
a bez lásky
Autor maliska, 11.11.2011
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: mikrojimbo, gallatea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí