Anotace: -
Stupňovat lze nejen přídavná jména, příslovce, požadavky..., ale jak vidím, taky i slova básní...
21.11.2011 12:43:39 | Špáďa
Co se týká toho počeštěného šou, mě osobně to tam neruší, při tom krásným rezonančním vlnění. ~
:-)
11.11.2011 20:56:15 | brooklyn
Spontánně neplánovaná a o to více cennější..zase tak jiná.. a přesto Tvoje. :) Líbí se mi, jak začátek, tak i tichounké zakončení.. Bylo by to na dlouho, kdybych se chtěl vyjádřit ke kontrétním obratům. :)
Každopádně první dvojverší se podle mě velmi povedlo, ve druhém nacházím jakýsi protimluv? :), třetí je zase emotivní a statečné, čtvrté čisťounké jak lilie, v dalších verších se mi líbí spojení tichosti s show (šou) a její nenásilné začlenění do těch jemných obrazů, ztenčeného pavučinového ticha noci.. působí to opravdu magicky.. a mírný skok k poslední, která je opravdu jako dech..
11.11.2011 20:51:28 | brooklyn