Promiťe mi
Nejsem Barbie od Matella
a přiznám se,
že nechodím ani do kostela,
jsem otevřená a většinou trpělivá žena,
která se na světa cítí někdy odtržena.
Můj život je tichý ale plný barev,
děti mě drží při životě,
pak ještě hudba
a korálků plná lahev.
Stavím si svoje vzdušné zámky
a na zamlžená okna maluju,
promiňte mi,
já jiná už asi nebudu.
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, synanceia, V.N.Losinský
Komentáře (1)
Komentujících (1)