Pro labuť...
Vznešená krása,ladný krk,sněhové perutě
kdo by neznal České labutě?
Dokáží na vlnách tesknit nehnutě
věrnost až za smrt
nezní to moc krutě?
Krása teskní v srdcích labutí
dokáží plakat,toužit bez hnutí.
Do té labutí jiskrné krásy..
posílám kousíček..té boží spásy.
Přečteno 306x
Tipy 11
Poslední tipující: hybridka22, Radek.oslov.Šafárik, labuť, synanceia, V.N.Losinský, Princezna.Smutněnka
Komentáře (3)
Komentujících (3)