Anotace: -
Z povinnosti
ztrácím svou
roztříštěnost
ve dnech
obtěžkaných
smyslností
a na očích
kde dříve
mé slané slzy
umírali
teď tvé polibky
tiší mou bolest
jako by ji
již dávno znali
a dlaně
pulzují
s mým vnitřním já
jen tichý vzdech
mi na rtech
vzápětí
umírá
...