Anotace: -
Život
jenž už dávno
význam ztratil
s úlomky
v zrcadle
něšťastného smíchu
večerní chlad
co plány naše zhatil
úplně samozřejmě
a bez ostychu
...
Na chodníku
jsi mlčky zašlapal
sny mé
a to ostatní hezké
se v nenávratnu
rozplyne
...