Chtít můžeš.
Chci slyšet Tvůj smích
- krásnější než varhany.
Chci vidět Tvoje oči
- co rozzáří se při měsíci.
Chci slyšet Tvůj hlas
- jak jím říkáš hezká slůvka.
Chci cítit Tvou vůni
-co dostává mě do kolen.
Chci Tě držet v náruči a vědět
... že jsi můj.
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (3)
Komentujících (2)