Anotace: Tahle báseň patří lásce mé, patří mému snu,nedokonalý clovek jsem však snažím se a mám tě rád.
každý člověk je nedokonalý...a právě v té nedokonalosti je ten půvab...dokonalost sama o sobě prostě neexistuje...dokonalé jsou stroje...lidé jsou lidé...se svými láskami, smutky, štěstíčky a slzičkami...a ti lepší je dokáží dát do slovíček a vznikne z toho to, co jsem právě přečetla...krásná báseň:-)
05.04.2007 17:14:00 | Marianka
Ano, něco takového jsem čekala. Tvůj zlatý standard a v něm pár perel jako vždy. Plameny oranžově planoucí - bezva, všude se totiž píše o rudých nebo žlutých plamenech a té oranžové já tudíž tleskám.
No a další životní moudro - proč to krásné bylo včera, hmmm... čas prostě nezastavíme...
19.12.2006 20:17:00 | Jituli