Já chtěl být tulákem
sotva jsem chodil
škoda že dřív jsem se nenarodil
dneska už toulat se
bez koruny
je jako v sitár hrát
když nemáš struny
noci jsou ve světech přesvícený
stráně a louky oplocený
do vlaků zrychlených nenaskočíš
kde že jsou odlesky dálek v očích?
Já chtěl být tulákem
kdy svět byl v chůzi
dneska jak v žentouru
osel v kruzích
na řekách hladinám
žaluji v vzlyku
v muzeích hladívám
kola dostavníkům
proč teď v tom blázinci
kvaltu a ryku
k nabití i Podu
hledám zas elektriku?
Jo tak to je i můj velkej nesplněnej sen - ale jednou na ty toulavý boty našetřím...:-)) ST
16.11.2011 20:05:53 | TetaKazi
Alzhaimer tuláků král
mě na výlet po hvězdách bral
po dálnici po lese
s ním fakt člověk projde se...
ST!
15.11.2011 16:17:15 | Mario de Janiero