Kolik as žaludů
v hvězdných dráhách?
..Prej sou drahý!
Volal mi známej z Prahy
kterej zná souhvězdí
ty vole nejezdi!
Mne už došel vztek i slova
Darebákov z Blbákova
tady se prej stal...
Krade i král
Václav Namyšlený
rozprodal prej co se dalo
a to málo v dluhopisech
bude stránkou v časopisech
....bezcenou
..Mé ráno s Alenou
když slunce tváře hladí
a za okny to řádí.
no dík;)
17.11.2011 18:43:08 | Lagedama