Kdybych byl Švéd
a narodil se v Bullerbinu
chodil bych bosý s lasem
kolem pasu
v lukách konipasů
do školy ve Storbynu
Kdybych byl Francouz
létal bych s aeroplánem
a ztroskotal jsem na Sahaře
poznal bych tváře
malého prince
a záři mince
pod pískem
(takhle to v světě začíná)
hledali by jsme s Cipískem
...kdybych byl z Jičína.
kdybych byl švéd
a nestyděl se trochu
tahal bych Pipi za copy
i s chutí sahal nad punčochu
cipísek to snad pochopí...
ST!
14.11.2011 16:29:20 | Mario de Janiero
děkuji a rád tu vidím staré(mladé)známé
básničkám cz nevěřím ztrácí se tu díla atd... jsou skvělé svou jednoduchostí
ale až se nasytí kleknou
13.11.2011 19:45:26 | zenge