Jen jako
Hvězdnou září
Její tělo halí
K mému lůžku přichází
Jen vlahý noční vzduch
Šeptej
Ševelí
Do hluku pouličních lamp
Už mne nemiluješ
Stále se umí čile červenat
Nachovou vůní
Sklání se nade mnou
Zapadlé Slunce
Prosí
Pohlazení a polibek
Vášnivě se přitiskne
Poslední
Jako už tolikrát
Její dlaň vklouzne do mé
Chce si hrát
Cítím
Popáleniny od její pokožky
Vahou své lásky
Dusí
Naději
Nelze nevidět
Lunu zrcadlící se v řece
Na hřbetě
Tisíců nádherných vln
Bez pohnutí
Bez dechu
Bez tepu
Vskutku
Tato noc
Podobá se Ráji
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Týna, Loveless, Liška76, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)