Naše křídla
Dostaneš
pěstí beze slov a gest
mlčíš jsi slovo kam chceš vést
neznáš svá přání
neznáš svůj svět
tak co se brání
z hloupých vět
nevstaneš
mrtvolu času nechat se svést
úděl naděje z cest
samota zdání
hledat,obracet
ticho,pousmání
navracet
Zůstaneš
Zůstaneš.....
můžeš je nalézt
jsi šance z hvězd
nalezneš
nalezneš...
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)